Netwerkpartners

De werkwijze van BS Health Consultancy is gebaseerd op een netwerkmodel. BS Health Consultancy beschikt over een netwerk van professionals met verschillende expertises, die afhankelijk van de aard van de opdracht en behoeften van de opdrachtgever ingezet kunnen worden. Hierdoor zijn wij in staat daar waar nodig op te schalen en complexe multidisciplinaire vraagstukken aan te pakken en adviezen te implementeren. 

 

Analoog-advies
"Het zijn uiteindelijk de mensen die het doen" is het statement van waaruit Analoog-advies werkt met mensen en groepen in organisaties. Trajecten met inzet van het Birkman testinstrumentarium. Analoog-advies biedt advies, coaching en intervisie, training en opleiding.

Groenloseweg 57
7151 HH Eibergen
www.analoog-advies.nl

 

 

C3
C3 is een bureau voor advies en interim-management in de gezondheidszorg in brede zin. Het bureau bestaat uit 12 adviseurs met ruime ervaring als professional en bestuurder/manager in de zorg. C3 richt zich op o.a. governance, samenwerking en fusie, de rol van professionals en de verbetering van werkprocessen. Onder het motto 'Ruim denken' draagt C3 bij aan innovatie in de zorg en de invoering van vernieuwende zorgconcepten. 

Storkstraat 28a
3833 LB Leusden
www.c3am.nl

 

 

COVERinvent
COVERinvent is een specialist op het gebied van performancemanagement. Zij biedt en levert hiervoor software gerelateerde oplossingen, waaronder trainingen, workshops, project- en programma-management en implementatiediensten.

Oude Bunnikseweg 6
3732 GP De Bilt
www.coverinvent.nl

 

 

Lokerse Consultancy
Giljam Lokerse is oud-vennoot en ex-voorzitter van de "Health Care & Lifescience Industry Group van Deloitte". Vanuit deze voormalige positie en rol beschikt hij over een breed (inter)nationaal netwerk van deskundigen die hij vanuit zijn eigen organisatie- en adviesbureau mobiliseert.

Veerhaven 7
3016 CJ Rotterdam

 

 

Schuttelaar & Partners
Schuttelaar & Partners is een gevestigd en snel groeiend communicatieadviesbureau, dat draagvlak creëert voor innovaties op het gebied van voeding, gezondheid en  duurzaamheid.

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag
www.schuttelaar.nl

 

 

SVCM
SVCM adviseurs en managers voor Samenwerking, Verandering, Conflicthantering en Managementontwikkeling 

Zandbergenlaan 14
3817 GN Amersfoort
www.svcm.nl