Onderzoeken

Zorgverzekeringsmarkt blijft een prijzenmarkt
BS Health Consultancy heeft een onderzoek uitgebracht naar de ontwikkelingen in de zorgverzekeringsmarkt in het commerciële seizoen 2015/2016 ten aanzien van onder andere mobiliteit, prijs, soort polissen basisverzekering, aanvullende verzekeringen, vrijwillig eigen risico, collectiviteiten, verkoopkanalen en mediabestedingen. Het rapport is hier te downloaden.
 
   
Klein wint van groot
BS Health Consultancy heeft een onderzoek uitgebracht naar de ontwikkelingen in de zorgverzekeringsmarkt in het commerciële seizoen 2014/2015 ten aanzien van onder andere mobiliteit, prijs, soort polissen basisverzekering, aanvullende verzekeringen, vrijwillig eigen risico, collectiviteiten, verkoopkanalen en mediabestedingen. Het rapport is hier te downloaden.
 
   
Zorgverzekerde kiest voor keuzevrijheid en prijs
Onderzoek naar de ontwikkelingen in de zorgverzekeringsmarkt in het commerciële seizoen 2013/2014 ten aanzien van onder andere mobiliteit, prijs, soort polissen basisverzekering, aanvullende verzekeringen, vrijwillig eigen risico, collectiviteiten, verkoopkanalen en mediabestedingen. 
Het onderzoek is hier te downloaden.
 
   
Mobiliteit gestuurd door kostenbesparing
Onderzoek naar de ontwikkelingen in de zorgverzekeringsmarkt in het commerciële seizoen 2012/2013 ten aanzien van onder andere mobiliteit, prijs, aanvullende verzekeringen, vrijwillig eigen risico, collectiviteiten, verkoopkanalen en mediabestedingen. 
Het onderzoek is hier te downloaden.

 
   
Reguliere zorgpolis verliest terrein
Onderzoek naar de ontwikkelingen in de zorgverzekeringsmarkt in het commerciële seizoen 2011/2012 ten aanzien van onder andere mobiliteit, prijs, service, aanvullende verzekeringen, verkoopkanalen, mediabestedingen en collectiviteiten.
Het onderzoek is hier te downloaden.

 
   
Volgende Laatste