Onderzoeken

Reguliere zorgpolis verliest terrein
Onderzoek naar de ontwikkelingen in de zorgverzekeringsmarkt in het commerciële seizoen 2011/2012 ten aanzien van onder andere mobiliteit, prijs, service, aanvullende verzekeringen, verkoopkanalen, mediabestedingen en collectiviteiten.
Het onderzoek is hier te downloaden.

 
   
GGZ op scherp
Onderzoek naar de onwikkelingen in de GGZ-markt en de prestaties in 2010 van 52 GGZ-instellingen die zich richten op geneeskundige GGZ.
Het onderzoek is hier te downloaden.
 
   
Mobiliteit prijs en internet gestuurd
Onderzoek naar de ontwikkelingen in de zorgverzekeringsmarkt in het commerciële seizoen 2010/2011 ten aanzien van onder andere mobiliteit, prijs, service, aanvullende verzekeringen, verkoopkanalen, mediabestedingen en collectiviteiten.
Het onderzoek is hier te downloaden.
 
   
Doelgroepgericht zorgontwikkeling
BS Health Consultancy heeft een onderzoek uitgevoerd naar de ontwikkelingen en mogelijkheden op de zorginkoopmarkt. In het onderzoek worden ter inspiratie een vijftal (nieuwe) business modellen gepresenteerd waarmee zorgverzekeraars en zorgaanbieders meer focus kunnen leggen op het bieden van toegevoegde waarde aan specifieke doelgroepen.
Het rapport is hier te downloaden.
 
   
Arbozorgverlening in nieuw perspectief
Onderzoek naar het veranderende profiel van de arbeidsmarkt en met welke nieuwe proposities arbozorgverleners meer focus kunnen leggen op het bieden van toegevoegde waarde aan specifieke klantgroepen.
Het rapport is hier te downloaden.
 
   
Eerste Vorige Volgende Laatste