Contact


Telefoon: +31(0) 6 - 28 48 7934
Email: renatestreng@bshealth.nl

Renate Streng is mede oprichter van BS Health Consultancy. Zij heeft Bedrijfseconomie gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam met als afstudeerrichting Management en Organisatie. Daarnaast heeft Renate Nederlands Recht gestudeerd met als specialisatie Bedrijfsrecht.

In 2004 is Renate als organisatieadviseur gestart bij Deloitte Consulting op de afdeling Strategie en Beleid. Binnen Deloitte heeft zij zich met name bezig gehouden met de gezondheidszorgmarkt naast dat ze diverse andere opdrachten heeft uitgevoerd in de profit-sector. Van 2006 tot begin 2008 was Renate werkzaam voor het Segment Zorgverzekeringen binnen Atos KPMG Consulting.

Renate heeft ruime advieservaring in de gezondheidsmarkt. Haar ervaring heeft betrekking op strategische- en beleidsvraagstukken voor onder andere individuele zorginstellingen, farmaceutische organisaties, zorgverzekeraars en het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Haar vaardigheden en rollen beslaan het analyseren en adviseren van zorgaanbieders, zorgverzekeraars, farmaceutische industrie en (rijks)overheden aangaande markt(be)werking, positionering en samenwerkingsvraagstukken. Ze is gespecialiseerd in het uitvoeren van marktanalyses, strategisch business planning en financiƫle analyses. Regelmatig brengt Renate publicaties uit over haar visie op de ontwikkelingen in de gezondheidszorgsector en de betekenis hiervan voor marktpartijen.